Opgewekt, romantisch en cabaretesk

Vrijheid is zijn hart, muziek zijn leven. Als troubadour, sneldichter en trouwambtenaar- zanger (trouWbadour) treedt Boudewijn Hansen al ruim 40 jaar voor het voetlicht op bruiloften, feesten en in kleine (thuis-)theatertjes. Plezier, liefde, romantiek en echt persoonlijk zijn daarbij de kernwoorden. Als zanger is hij professioneel gecoacht. Verder volgt hij al zijn hele leven zijn muzikale hart. Dat is vooral een opgewekte, romantische en cabareteske noot.

Naast zijn werk als troubadour op allerlei feestjes, treedt Boudewijn ook regelmatig op met zijn Theaterprogramma “Diep Vuur”. Die voorstelling zet de harten in vuur en vlam, ontroert en laat je dansen. Verbazend puur!

Voorts is Boudewijn ook Troubadour- Stadsgids in de historische vestingstad Wijk bij Duurstede. Gezelligheid gaat daarbij op in lach en lied. Al wandelend maakt u op unieke wijze kennis met deze prachtige stad.

Tenslotte is Boudewijn Hansen ook “Liedjeskunstenaar”. Uniek en altijd weer op en top verrassend maakt hij ter plekke liedjes en wijsjes. Noem het maar op, naam of onderwerp, het is altijd treffend en heeft daardoor een hoog entertainment-gehalte. Nooit identiek, dus superleuk als ontvangst van gasten, langs de tafels of op je tuinfeest. Een zingende sneldichter!

instrument: gitaar
repertoire: Nederlands, Frans
kostuum: middeleeuws, Frans, hedendaags

adres: Noormannenstraat 38, 3962 AT  Wijk bij Duurstede
e-mail: info@troubadour.nl
website: www.troubadour.nl
telefoon: 0343-575189 of 06-51755118