Flexibele muzikant met breed repertoire

Troubadour Coen is de troubadour voor uw feest, receptie, bruiloft of verjaardag. Hij bekoort U met zijn fluwelen stem en prachtig spel. Hij acteert en musiceert in verscheidene rollen zoals daar zijn: troubadour, minstreel, shantyman, tovenaar, zingende cowboy en liedjeszanger/chansonnier. Gewapend met een uitgebreid en divers repertoire behoort hij tot een select groepje professionele troubadours/entertainers die stad en land afreizen om her en der hun kunsten te vertonen.

Net als zijn  beroemde voorvaderen, de troubadours uit de 13e en 14e eeuw brengt troubadour Coen verhalen en liedjes en vermaakt hij zijn publiek met prachtig gitaarspel. In een middeleeuwse setting, bijv. een kasteel, neemt hij ook de luit wel ter hand. Zijn gitaarkunsten heeft hij op het conservatorium geleerd maar ook de moderne muziek is bij troubadour Coen in goede handen.

Zijn grote kracht is dat hij de sfeer van een feest of bijeenkomst snel aanvoelt en zijn liedjeskeuze en aanwezigheid daarop afstemt. Dus geen voorgeprogammeerd afdraaien van een vaste setlist, maar een flexibele open mind naar wat het feest op dat moment vereist.

Artistieke gegevens

instrument: gitaar
repertoire: Nederlands, Engels, eigen werk
kostuum: middeleeuws, piraat, gipsy, rock-‘n-roll, strak in het pak

Contactgegevens

adres: Abraham Kuyperstraat 13, 6702 BJ Wageningen
e-mail: coenzeeman@hotmail.com
website: www.coentroubadour.nl
telefoon: 06-16472642