Voor bijzondere momenten

Troubadour en zangeres Rose, woonachtig in de omgeving van Vianen maar met Brabantse wortels, werkt in de hulpverlening, maar uit daarnaast haar grote passie: zingen!

Nooit heb ik gedacht aan de combinatie van zang en gitaar, tot op de dag dat ik Lenny Kuhr zag op “YouTube” met haar lied “De Troubadour”.
Vanaf dat moment wist ik wat ik wilde worden: “Vrouwelijke troubadour”. Het officiĆ«le woord daarvoor is troubaritz, maar dat is zo onbekend dat ik gekozen heb voor de bekende variant “troubadour”. Ooit begonnen als troubadour Geertrude ging de naam Rose steeds beter passen als artiestennaam.

Rose staat voor liefde, aandacht, warmte, gezelligheid, ontroering, bloeiende bloem, gewoon, bijzonder, saamhorigheid. Haar repertoire bestaat inmiddels uit zo’n 110 liedjes van allerlei soort. Zij kan een leuk programma maken voor en met u. Zij vindt het belangrijk dat het volledig naar uw wensen is. Personeelsfeest, bruiloften, jubileum, openingen, markten, terrassen en tehuizen zijn de gelegenheden bij uitstek om haar voor uit te nodigen.

Haar trefwoorden: gezellig, genoeglijk, een lach en een traan. De interactie met het publiek maakt het programma bijzonder, daarom staat zij nooit op een podium, maar loopt zij rond. Dat betekent dat u een artiest hebt die niet de hele zaal tegelijk aandacht kan geven, maar telkens een aantal personen. Dat betekent ook dat die personen de liedjes goed kunnen volgen en het voor anderen in de zaal achtergrondmuziek is. Dit is de charme van een troubadour, omdat zij daardoor kan geven wat persoonlijk gewaardeerd wordt. Troubadour Rose zingt en speelt onversterkt.

Genre: oud Nederlands, Nederlands, liefde, gospel, humor, meezing, ontroerend, kinder. Het genre is een mix van leuke meezingers en de luisterliedjes die een niveau dieper gaan. Elk publiek kent zo zijn eigen wensen waar Rose ter plekke mee kan improviseren. Natuurlijk komt zij met haar gitaar en in een mooi kostuum.

U kunt natuurlijk zelf het programma samenstellen aan de hand van mijn repertoire en eventueel kan ik liederen op verzoek instuderen of aanpassen aan uw wensen.

instrument: gitaar
repertoire: Nederlands
kostuum: hedendaags

adres:
e-mail: troubadourrose@live.nl
website: http://troubadourgeertrude.vpweb.nl
telefoon: 06-27448245