Muzikaal vermaak op middeleeuwse wijze!

Of je nu op zoek bent naar live muziek en vermaak op je bruiloft, de kers op de taart tijdens het diner of muziek op een spraakmakend avondfeest. Voor al deze momenten zorgt troubadour/minstreel Lucas Florent voor passende live muziek in een bourgondische, vrolijke en ontspannen sfeer. Spelend met gitaar en stem brengt hij ludieke verhalen en liedjes tussen de gasten. Zo is er aandacht voor iedereen en ontstaat er verbinding tussen de gasten.‚Äč

Elke gelegenheid heeft zijn eigen sfeer. Doordat Lucas op de meest uiteenlopende feesten speelt, voelt hij goed aan wat de gasten prettig vinden om te horen. Dit maakt hem tot een troubadour die interactief is en het zorgt voor verbinding tussen de gasten.

Een avond heeft een kop en een staart, evenals de optredens van Lucas Florent. Hij bouwt de avond bijvoorbeeld op met verhalende liederen en kan de avond afsluiten met lekkere meezingers.

Spelend met gitaarluit, kazou en stem ben ik een troubadour die je gasten op de juiste muzikale en middeleeuwse wijze weet te vermaken. Een succesvolle aanvulling op ieder feest! Ik speel onder andere oude liefdesliederen en spotliederen uit de middeleeuwen, drinkliedjes uit vervlogen tijd, maar ook 21e eeuwse Hollandse en Engelse meezingers. Dit kan ik alleen of met extra muzikanten.

instrument: gitaarluit, kazoo
repertoire: Nederlands, Engels, eigen werk
kostuum: middeleeuws, bourgondisch

adres: Hasseltstraat 57, 5046 LH  Tilburg
e-mail: info@lucasflorent.nl
website: www.lucasflorent.nl
telefoon: 06-54760179