Feest van herkenning!

Wilhelmus De Oranje Man verzorgt een muzikale reis door de tijd en een feest van herkenning met liedjes van Toen & Nu! Een kleurrijk muzikaal evenement waarbij je wordt uitgedaagd om mee te doen. Na afloop zul je er met plezier aan terugdenken.

De Oranje Man maakt graag mensen blij en gelooft in een wereld die mooier is als je als mens wordt uitgedaagd om er samen aan mee te doen en in contact staat met elkaar. Leven kan ingewikkeld zijn, er is veel eenzaamheid en behoefte aan contact. Zijn motto is “Breng eens ‘n zonnetje!” waarbij hij gebruik maakt van liedjes om mensen er bewust bij te betrekken. Muziek is vaak de sleutel tot contact.

Door mijn levenservaring, zowel persoonlijk,sociaal als zakelijk ben ik gewend om te gaan met mensen op alle mogelijke niveaus. Ik weet hoe fijn het is om gezamenlijk iets moois te beleven. Inmiddels heb ik honderden optredens verzorgd, heb oog voor mensen, betrek ze erbij en laat ze waar mogelijk stralen. Ik heb een grote voorliefde voor optredens voor en met mensen met een beperking. Kwetsbare mensen, dementie, alzheimer.

Met de Oranje Man haal je een verzorgde liedjeszanger in huis en zijn optredens kenmerken zich als een kleurrijke ervaring waar saamhorigheid, aandacht, verbinding en contact centraal staan. Die optredens leveren positieve energie waar je enthousiast van wordt!

Mijn uitdaging: uiteenlopende samengestelde groepen tot elkaar brengen. Senioren, ouderen, cliënten, familie, begeleiding en de wereld eromheen. Voor welk evenement zoek jij een invulling? Laat het me weten en ik kijk ernaar uit om er met elkaar iets moois van te maken!

instrument: gitaar
repertoire: Nederlands
kostuum: oranje

adres: Vleutenseweg 131, 3532 HB  Utrecht
e-mail: hoekstraentertainment@gmail.com
website: www.de-oranje-man.nl
telefoon: 06-48491183