Leuke troubadour met veel ervaring

Bent u op zoek naar een leuke troubadour die uw feest of andere gelegenheid muzikaal komt opluisteren, dan bent u bij Robert Verhoeven aan eht juiste adres. Al meer dan 25 jaar reist hij als professioneel troubadour stad en land af om zijn liedjes te zingen. Met hart en ziel brengt hij zijn muziek, zodat u samen met uw gasten van jong tot oud kan genieten van extra mooie momenten. Hij begeleidt zichzelf hierbij op gitaar en op accordeon, uitgaande van de aanwezige sfeer.

Robert beheerst als troubadour ruim 250 liedjes uit verschillende tijden. De liedjes zijn in het Nederlands, Engels, Frans en Duits. U bepaalt zelf welke liedjes er gespeeld worden tijdens uw feest.

Waar? Bij mensen thuis voor een verjaardag, op een mooie zomeravond met kampvuur, vrienden en een goed lied. Maar ook tijdens huwelijksceremonies, recepties en bruiloftsfeesten. Een bedrijfsfeest met uw personeel valt ook onder de mogelijkheden, om even op een andere manier samen te komen dan voor het werk. Bijvoorbeeld tijdens een gezellige barbecue mét troubadour Robert.

Naast feestelijke gelegenheden heb ik ook ruime ervaring om tijdens een uitvaart de laatste muzikale eer te bewijzen.

instrument: gitaar, accordeon
repertoire: Nederlands, Engels
kostuum: middeleeuws, hedendaags

adres: Vierde Haren 42, 5233 CK Den Bosch
e-mail: info@robertsmuziek.nl
website: www.robertsmuziek.nl
telefoon: 073-613 63 74 of 06-512 43 289